Een superleuke workshop salsa in Rotterdam

workshop salsa in Rotterdam

Wat is een workshop salsa in Rotterdam toch bijzonder leuk. Met ons werk gaan wij één keer per jaar iets leuks doen en deze keer gingen wij dansen. Niet zomaar dansen, maar echt een hele leuke avond gaan beleven bij  Dance-A-Holics. Toen wij te horen kregen waar wij met het groepsuitje heen gingen, hoorde ik al veel commentaar in de wandelgang. Jammer, want niemand wist precies wat wij deze avond allemaal gingen leren.  Natuurlijk had ik in het begin ook mijn twijfels, maar ik sta altijd open voor een nieuwe uitdaging. workshop salsa in Rotterdam

Wat hebben wij genoten tijdens de  workshop salsa in Rotterdam

Wat hebben wij toch allemaal geweldig genoten tijdens ons groepsuitje. Vooral omdat wij in eerste instantie moesten leren om gevoel voor het dansen te krijgen. Een beetje stuntelig stonden wij met z’n allen op de dansvloer. Zelf moest ik al lachen toen een collega van ons, die totaal geen ritme gevoel heeft, ook op de dansvloer kwam staan.  Maar ik heb mijn ogen uitgekeken, want iedereen, muzikaal of niet heeft de sterren van de hemel gedanst. Wij hebben ons bijzonder goed vermaakt en zeker een uitje die wij vaker willen gaan beleven. Wil jij ook zo een geweldig uitje gaan beleven, neem dan contact op met  Dance-A-Holics.