Het goedkoopste silent disco verhuur bedrijf

silent disco verhuur

Wil je een silent disco feest organiseren, maar heb je hier niet een heel hoog budget voor? Dat is geen probleem, want door een silent disco set te huren ben je veel minder kwijt dan dat je dit koopt en bovendien kan je zelf bepalen wat je precies regelt. Wij gaan je precies vertellen hoe dat in elkaar zit en bij welk bedrijf je het voordeligste een silent disco kan huren.

De voordelen van huren

Aan het huren van een silent disco huren zitten veel voordelen. Zo ben je bij het kopen van 10 koptelefoons wel 500 euro meer kwijt dan bij het huren ervan. Het huren is dan misschien wel voor maar één dag, maar meestal gebruik je zo’n silent disco set ook maar een paar keer per jaar. Zeker nu met corona kan je ze niet veel gebruiken. Daarnaast kan je tickets verkopen als je bijvoorbeeld een festival organiseert, waardoor je het ook zo weer terugverdient. Doordat het goedkoper is kan je er nog veel dingen bij regelen, wat anders misschien niet had gekund. Denk aan een DJ of meerdere DJ’s en als dit te prijzig is kan je ook kiezen om muziek van Spotify of iTunes af te spelen via een laptop of smartphone, die je dan met de zender(s) verbindt.

Bij het huren kan je voor minimaal één en maximaal 3 zenders kiezen. Voor elke extra zender betaal je 15 euro meer, maar dat is het feestje ook zeker waard. Iedereen kan dan namelijk tussen de kanalen switchen en zo naar zijn/haar favoriete muziek luisteren. Bovendien kan iedereen ook zien naar welke muziek de anderen luisteren, door de kleur van het lampje aan de zijkant van de koptelefoons. Zo kunnen degenen die naar hetzelfde kanaal luisteren met elkaar meedansen op de beat van de muziek. Ook hebben de zenders een bereik van wel 200 meter. Als laatste is het voordeel dat je bij het huren volledig opgeladen koptelefoons geleverd krijgt. Als je ze zelf bezit moet je dat allemaal zelf nog regelen, wat extra tijd kost. Bovendien kan je ze voor meerdere dagen huren, waar je dan opladers bijgeleverd krijgt. De koptelefoons gaan namelijk 8 uur mee, dus is het ideaal dat je ze er dan bij krijgt.

Waar huur je het?

Een silent disco kan je bij heel veel verschillende bedrijven huren, maar welke moet je nu kiezen? Je kan ervoor kiezen om een bedrijf te kiezen die ook een tent regelt en hapjes en drankjes, maar je kan ook als locatie een weiland of zelfs thuis in de tuin regelen. Dit is een stuk goedkoper en als je dan hapjes en drankjes in de supermarkt koopt, zal je veel kosten besparen. Het enige wat het kost is iets meer tijd, maar je hebt wel meer vrijheid om zelf dingen te regelen. Een tent kan je bijvoorbeeld zelf aanschaffen of lenen van bekenden, als je die nodig hebt, maar je kan een silent disco feest ook binnen organiseren of bij warm weer zelfs zonder tent en alleen parasols. 

Daarnaast moet je muziek regelen, maar dat is zo gebeurt. Je kan een DJ huren, maar dit hoeft niet persé. Het is dus het handigst om alleen een silent disco set te huren, want dit kost bij 6 koptelefoons en één zender maar 35 euro per dag. Wel geldt dat je vanaf 6 koptelefoons kan huren, maar daar kom je zo aan, zeker bij een feestje of uitje. Een silent disco set kan je tegen een scherpe prijs bij silentdiscosethuren.nl huren. Hier betaal je alleen de verzendkosten, dus het retourlabel krijg je er gratis bijgeleverd. Het retourneren doe je na afloop van het feest, wat niet heel veel werk is. Ook kan je ervoor kiezen om hem in Woubrugge op te halen, als je daar in de buurt woont of komt. Bovendien is het installeren ook zeer eenvoudig van de zender, wat geen technische kennis vereist. Huur dus nu snel bij deze silent disco verhuur!