Een oliebollenkraam huren voor ons feest

oliebollenkraam huren

Wij gaan een oliebollenkraam huren en waarschijnlijk ook een spelletjes kraam. Niet voor nu, maar straks wanneer het oud en nieuw is. Het leuke is dat wij elk jaar een ander thema organiseren in onze straat en deze keer zal het kermis worden. Wij hebben een zeer gezellige straat en daarom zijn wij  nu al bezig met het organiseren van dit feest. Wij kwamen bij dit idee, toen wij hier laatst een kermis in het dorp hadden. Bijna iedereen gaat hierheen en het is altijd een zeer gezellige bedoeling.  oliebollenkraam huren

Wij gaan een oliebollenkraam huren

Elke keer staat Crompvoets Oud-Hollandsche gebakkraam hier. Als afsluiting van een geweldige avond nemen wij hier altijd een bol of wat anders. Als ik er nu alweer aan denk, krijg ik alweer trek in deze lekkernij, maar helaas duurt het nog een hele tijd voordat wij weer een feest hebben. 

Omdat wij inmiddels de eigenaren van deze kraam goed kennen, kregen wij te horen dat je ook de mogelijkheid heb om zelf een oliebollenkraam te huren. Toen wij dit kregen te horen hebben wij meteen een datum vast gezet voor oud en nieuw. Lekker in onze eigen straat kunnen genieten van een heerlijk gebakken warme oliebol.