Voor lekker eten ga ik naar de toko in Utrecht

toko in Utrecht

Bij de toko in Utrecht, koop ik regelmatig al mijn producten voor een lekkere maaltijd. Deze keer ben ik hierheen gegaan omdat wij eerdaags een feest hebben. Het is dan altijd lekker om hiervoor verschillende hapjes te halen, zoals een loempia, bara’s en zo kan ik nog wel even doorgaan. Al deze lekkernijen heb ik van mijn buurvrouw leren maken. Vroeger kon ik met moeite een eitje koken, maar tegenwoordig draai ik daar mijn hand niet voor om. Hoe moeilijker een recept is, des te leuker ik het vind om het te maken.  toko in Utrecht

Wederom mijn inkopen bij de toko in Utrecht gedaan

Eerdaags geven wij een groot feest en daarvoor was ik nu al voorbereidingen aan het treffen. Want een lekker maaltijd en hapjes die zet je niet zomaar even op tafel, daar is een hele planning vooraf voor nodig. Inmiddels kennen zij mij ook al aardig bij de toko in Utrecht. In het begin moest ik erg veel vragen, want alles in de winkel was voor mij een uitdaging. De etiketten zijn meestal in een andere taal en dan is het moeilijk om de juiste spullen te kopen. Gelukkig weet ik nu mijn draai in deze winkel wel te vinden.