Bruiloft in Rotterdam vieren

Bruiloft Rotterdam

Bruiloft Rotterdam

Vier jouw bruiloft in Rotterdam en het zal een spectaculair feest worden. Bij Abel is het mogelijk om een locatie te huren voor een officiële trouwerij. Het is hier mogelijk om de plechtigheid in de Koepel te houden, of in het Grand café restaurant. Wil jij een keer langs komen om de sfeer hier te proeven, dan is dat geen enkel probleem. Je kan online een afspraak maken of telefonisch. Voordeel is wanneer je besluit om hier te gaan trouwen, alles onder één dak zit. Je hoeft het terrein niet meer te af en je verlaat het evenement als een getrouwd koppel.

Een bijzonder mooie bruiloft in Rotterdam

Al een keer eerder ben ik hier bij een trouwerij aanwezig geweest. Het was een zeer mooie dag en aansluitend een spetterend feest. Mijn gedachten gingen er naar uit, wanneer ik ooit zal gaan trouwen, dan is het zeker ook op deze locatie. Nog geen jaar later was het zover. Inmiddels had ik mijn prins op het witte paard gevonden en onze liefde wilden wij bezegelen met het geven van het ja woord.

Wil jij meer weten over de vele mogelijkheden die je hier kan bespreken, neem dan een kijkje op de website. Ook is het mogelijk om een brochure aan te vragen. Hier staan diverse interessante arrangementen in, die bij Abel te reserveren zijn.