Lil’ Kleine boeken voor mijn lieve dochter

Lil’ Kleine boeken

Lil’ Kleine boekenLil’ Kleine boeken kan een ongelofelijk goede optie zijn wanneer jij graag een groot feest wil geven voor jouw zoon of dochter. Zelf had ik dit idee voor mijn kleine meid die alweer 18 jaar zou gaan worden. Dat is natuurlijk een leeftijd die ik niet ongemerkt voorbij kon laten gaan. Wel ben ik voor de zekerheid eerst eens bij haar vriendinnen gaan peilen of zij dit leuk zou vinden. Gelukkig hadden zij allemaal het idee van wel, dus toen ben ik begonnen met het organiseren hiervan. Ik heb het geluk dat mijn man en ik een grote schuur bij ons huis hebben. Daar konden wij mooi iedereen uitnodigen, want het was daar ruim genoeg voor. Ook het drinken was snel geregeld, want een vriend van ons werkt in de horeca. De aankleding ben ik best wel lang mee bezig geweest, want ik wilde dat het super mooi ging worden.

Lil’ Kleine boeken doe je hier

Lil’ Kleine boeken

De grootste stap was Lil’ Kleine boeken, want daardoor wist ik zeker dat dit partijtje een succes ging worden. Hij is zo populair onder deze groep tieners dat het bijna niet anders kon. Zelf luisterde ik ook wel eens liedjes van hem en hij maakt oprecht hele goede muziek. Het fijne was dat ik het regelen van zijn optreden allemaal via internet kon doen. Ik had dus helemaal geen gedoe met bellen naar organisaties. Ook wist ik hierdoor meteen waar ik precies aan toe was, want alle kosten stonden gemakkelijk op een rijtje daar. Op de dag zelfs kwam hij iets voor de start van zijn optreden aan en heeft hij een geweldige show weggegeven. Mede dankzij hem was dit een avond om nooit meer te vergeten. Ik ben ongelofelijk blij dat ik voor hem heb gekozen en zou dat zo weer doen. Neem voor meer informatie zeker een kijkje op de website!