Geweldige leuke activiteiten in Utrecht

activiteiten Utrecht

Ben je op zoek naar leuke activiteiten in Utrecht, dan ben je hier aan het juiste adres. Bij Treeker Treks kan je leuke dagjes uit organiseren. Zo kan je alleen, of met een grote groep de omgeving herkennen. Wat dacht je van een kanotocht, of een rondrit op een speciale  (lig)fiets- en trikketochten. Ter gelegenheid van ons 10 jarig bestaan, zijn wij met de hele afdeling een dagje uit geweest. Wij hebben eerst via een kano een geweldig mooie route gevaren. Aan het einde van deze rit stond er een heerlijke lunch op ons te wachten. Daarna zijn wij verder gegaan op een Trikke, een staande  fitnessfiets. activiteiten in Utrecht

Veel leuke activiteiten in Utrecht , om aan deel te nemen

Wij hebben genoten tijdens het dagje uit. Vooral de Trikke tocht was echt bijzonder leuk. Vooral de oefening om hierop te leren staan en vooruitkomen, was al een zeer lachwekkende toer om dit onder de knie te krijgen. Het is hier namelijk de bedoeling om al slingerend vooruit te komen.

Maar voor de mensen die het slingerend vooruit komen niet zo zien zitten, zijn er veel andere mogelijkheden. Je kan hier het beste voor een kijkje op de website van Treeker Treks nemen en zo jouw activiteiten in Utrecht uitzoeken.