Fruitmand laten bezorgen

bio theebox

Bij Fruitzaam kun je door heel Nederland een fruitmand laten bezorgen. Je hebt de keuze uit diverse soorten fruitmanden. Al het fruit dat in de manden zit is biologisch. Dat is een bewuste keuze. Bij Fruitzaam staat aandacht voor het milieu hoog in het vaandel. Biologisch fruit hoort daarbij. Dat is gezonder en lekkerder dan conventioneel geproduceerd fruit. Ook bij de verpakkingen wordt gedacht aan het milieu. Elke fruitmand is gemaakt van gemakkelijk afbreekbare materialen. Bij de bezorging wordt gekozen voor een zo duurzaam mogelijke manier van transport. Een fruitmand laten bezorgen is dus ook in duurzaam opzicht van de hoogste kwaliteit.

Beterschap

Hoe werkt een fruitmand laten bezorgen

Bij een fruitmand laten bezorgen kun je kiezen uit een aantal fruitpakketten. Als je een fruitmand nodig hebt voor één persoon is het leuk om te kiezen voor een fruitkistje. Dat bevat allerlei lekkere biologische seizoensproducten. Behalve fruit zit er meestal ook een flesje met fruitsap en een reep met noten in het kistje. Als je wilt kun je een persoonlijke boodschap toevoegen. Bij Fruitzaam wordt ervoor gezorgd dat het kistje op een leuke manier wordt ingepakt en dat het fruit snel wordt bezorgd. Dan heeft de ontvanger lekker vers fruit.

fruitkist mega

Een grotere fruitmand laten bezorgen

Een fruitmand is niet alleen geschikt als cadeautje voor mensen die ziek zijn. Steeds meer bedrijven laten een fruitmand laten bezorgen als relatiegeschenk. Vaak gaat het daarbij om wat grotere fruitmanden, die geschikt zijn voor 3 – 5 personen. Ook bij die grotere manden kan een persoonlijke boodschap worden toegevoegd. Een fruitmand regel je via de website van Fruitzaam. In de webshop vind je een groot assortiment aan fruitkisten en aan persoonlijke boodschappen die je daarbij kunt voegen.